U prodaji narukvica za igranje Pokemona Go

0
Pokemon go armband

Nintendo je u prodaju stavio narukvicu Pokemon Go Plus koja se spaja s vašim telefonom i poboljšava vaše iskustvo dok hodate po gradu i skupljate virtualne živine.

Radi se o bluetooth uređaju koje možete zakačiti za remen ili džep, a u paketu se nalazi i narukvica koje će vam omogućiti da uređaj nosite oko zapešća. Nakon što ga povežete s mobitelom možete igrati Pokemon Go bez mobitela u ruci i s ugašenim ekranom.

Kada ste blizu PokeStopa ili samih Pokemona, Pokemon Go Plus vibrira i počinje svijetliti u različitim bojama da točno znate na što ste naletjeli. Pritiskom na tipku koja se nalazi na sredini uređaja skupljate ono što se nalazi na PokeStopu ili krećete s pokušajem hvatanja Pokemona.

Uz te dvije mogućnosti, uređaj ima podršku za dodatne funkcije poput praćenja koraka za lijeganje jaja i trening kompanjona, kao i mogućnost hvatanja Pokemona koje do sada još niste uhvatili.

Službena cijena Pokemon Go Plusa iznosi 35 američkih dolara, a više detalja o uređaju možete pronaći na njegovim službenim stranicama.

Nema komentara

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *