The Last Story

0


Vjerujem da mnogi ljubitelji starih konzola ili igara nisu pretjerano sretni kad moraju mijenjati pinove na NES-u ili jednostavno trošiti svoje stare konzole. Mnogu puta rado bi se poigrao na nekoj od konzola, ali nema smisla imati ih sve ispod televizora.Radi jedne igre sigurno ne?u spajati i sve micati na stranu, tako moj NES uglavnom stoji u ostavi. Riješenje ovog potencijalnog problem je ponudila firma Hyperkin sa svojim izdanjima kopije NES konzole pod imenom RetroN 1, a odmah je slijedio RetroN 2 s podrškom za NES i SNES igre.

Zadnja konzola bila je RetroN 3 koja osim NES i SNES-a podržava Mega Drive igre. Prednosti ove konzole su potrovi za sve stare kontrolere, HDMI, Region free i cijena. RetroN 3 s poštarinom za Hrvatsku košta 106$ oko 620 kn.

RetroN 5 ArenaWii

Ono što je ovih dana diglo puno prašine je najava RetroN 5 koji ?e imati podršku za: NES, SNES, Genesis, GameBoy Advance, Famicom, Game Boy, Game Boy Color, Sega Mega Drive i Super Famicom, ali najbolja vijest je da ?e optimizirati igre za nove televizor i podi?i rezoluciju na 720p, te imati ?ete opciju 4:3 ili 16:9. Iskreno me stvarno zanima kako ?e igre izgledati. Od ostalih zanimljivosti tu je spremanje pozicija, beži?ni kontroler (koliko sam ?itao RetroN 3 su bili koma), i USB port. Više informacija na službenoj objavi.

RetroN 5 ArenaWii

Ako me sad pitate di je RetroN 4? E pa i on je najavljen i uskoro izlazi. Podržava sljede?e igre konzole: NES, SNES, Genesis i GBA.

Ono što meni nije baš jasno je predstavljanje jedne konzole, te najava druge. To bi bilo isto kao da Nintendo predstavi Wii U, a odmah iza toga njavi Wii W. Nisam siguran da bi itko kupio Wii U.

Kakav je vaš stav o ovome? Imate li u planu kupiti ovakvu konzolu i zašto?

RetroN 5 ArenaWii

Nema komentara

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *