Što se dogodi kada Luigi zezne stvar? Dobijemo nove verzije 2DS-a!

0
luigi-runs-2ds-factory

Luigi je oduvijek bio (nezasluženo) zapostavljen, ne samo u gaming svijetu, već i u poslovnom. Dok se njegov buraz Mario krasi pozicijom Nintendovog CEO-a, usput i odgovornog za nadgledanje proizvodnje DS konzola, Luigi se izležavao i čekao na nečijeg mlađeg brata da preuzme 2P. No, kako to inače biva, u jednom trenu mu se sreća osmiješila – Mario je zbrisao na godišnji i ostavio njega zaduženog za proizvodnju popularih 2DS konzola.

Luigi, takav kakav je, poveselio se novoj prilici i “vrijedno” prekrižio noge na stolici šefa – uz poneki stisak tipkovnice računala. Par klikova kasnije, kako mu to inače i priliči, uspio je napraviti neku glupost i uzrokovao je promijenu boja novih verzija Mario Kart 2DS konzola – što se na kraju ispostavilo kao odličnom idejom. Šalu na stranu, moramo priznati da je reklama odlična, kao i sama ponuda.

Nove verzije konzola dostupne su na tržištu već od ovog mjeseca, po cijeni od 99€, odnosno kojih 990 kuna kod nas. Dodatni bonus na cijelu priču je taj što uz konzolu, po istoj cijeni kao i one prijašnje, dolazi punokrvna Mario Kart 7 igra. Što nam donekle popravlja nezadovoljnu facu ponukanu novim (i skupim) 3DS konzolama. Video u prilogu!

Nema komentara

Leave a Comment