Paper Mario: Color Splash napokon dostupan na Wii U

0
paper-mario-color-splash

Jedan od razloga zašto sam oduvijek favorizirao Nintendo je činjenica da se nikada nisu bojali testirati granice svog hardvera, kao i općenito eksperimentirati s gameplayom i ludim idejama. Pogledajte samo kakve su varijacije Super Mario igara osmislili na svim dosadašnjim konzolama – New Super Mario Bros. 2, Captain Tod, odlični Super Mario Sunshine, zatim serijal Galaxy… Svaka od njih testirala je granice tadašnje konzole i nudila odličan gameplay.

S druge strane, iz gornjeg popisa izostavio sam Paper Mario – ne zato što je bio loš, već zato što se tada, uz Golden Eye, Super Mario 64 i brojne Zelde nisam mogao naviknuti na igru koja je u to vrijeme nudila takav stil i gameplay, pogotovo pored svih odličnih SNES i PS1 jRPG-ova koji su tada vladali ljestvicama top igara.

Da, naravno, bio sam u krivu, kao i većina hard core RPG fanova

Zato ove godine svi zajedno imamo priliku odigrati sljedeći nastavak Franžize Paper Mario, uz naziv – Color Splash! Kao što je to i inače slučaj, kada god dođemo do nove Super Mario igre, naš jadni vodoinstalater nalazi se u problemima, a na vama je da mu pomognete spasite svijet.

Ovaj put su Bowser i njegovi minioni, mučki prevaranti kakvi jesu, krenuli u pohod na oduzimanje boja, a njihova prva stanica je Prism Island, prema kojem vas igra odmah i uputi. Dvojac koji skoro pa u svakoj drugoj igri spašavate, princess Peach i Toad,  ostavljaju vas samoga, a zauzvrat vam igra ponudi čekić i novog prijatelja – kantu za bojanje zvanu Huey. Zašto su se odlučili kantu nazvati po helikopteru – ne znamo, ali zahvaljujući prvim pozitivnim recenzijama smo i više nego nabrušeni na novu avanturu najdražeg nam Marija.

Paper Mario: Color Splash već je dostupan na stranom tržištu po cijeni od 39.99€, dok se kod nas još uvijek čeka.

Nema komentara

Leave a Comment