New 3DS XL stiže u bojama Pokemon Sun and Moona

0
solgaleo-lunala-black-edition

Kako bi se igrači adekvatno pripremili za izlazak novih Pokemon igara, Nintendo je odlučio izraditi posebnu verziju svoje prijenosne konzole,na kojoj si (u ovom trenu) pri izgovaranju naziva možete slomiti jezik. Radi se o novom dizajnu pod sljedećim imenom: Solgaleo Lunala Black Edition New Nintendo 3DS XL.

Ime na koje se Nintendo odlučio povezano je s dva glavna predstavnika nove generacije Pokemona – Lunala za Pokemon Moon i Solgaleo za Pokemon Sun. Konzola dolazi u crnoj boji, a na njoj su u bijelom iscrtana spomenuta dva Pokemona. Što se cijene tiče, strano tržište uživa u nižim cijenama od nas, gdje se njemački Saturn isprsio s iznosom od 199€, pomnoženo s klasičnom hrvatskom „dodaj nulu + PDV“ računicom, konzola bi kod nas trebala biti kojih 2250 kuna.

Solgaleo Lunala Black Edition 3DS XL definitivno nije jeftinija varijanta

Nemali iznos koji bi definitivno ublažio osjećaj praznog novčanika da se uz konzolu dobije igra, ali nažalost, uz kupovinu samog uređaja,nećete dobiti kopiju PokemonSuna, čak ni PokemonMoona, što i ne bi bio toliki problem da su ostale 3DS konzole u sklopu povišene cijene ponudile po jednu igru, ovisno o verziji (primjer: Gamer.hr-ov Nintendo 3DS XL ZeldaEdition).
No, što je tu je, radi se o odličnom dizajnu koji će definitivno plijeniti poglede, s naše strane nas jedino zanima hoće li Nintendo ovaj puta napraviti istu zavrzlamu oko IPS/TN zaslona kakva je pratila prijašnje modele, no za to se moramo strpiti do naše recenzije. Do tada čekamo datum 18.11.2016. i kratimo vrijeme na našem 3DS podforumu.

Nema komentara

Leave a Comment