Loša kopija Pokemona Go izgleda… Loše

0
pokeball-coach-apk-720x372

Razvojni tim zaslužan za Pokemon Go, Niantic, svako malo krpa taj globalni fenomen. To istovremeno veseli i ljuti igrače, budući da poprave neke stvari i istovremeno otežavaju igru. Nekim je igračima posebno teško samo hvatanje otkad su pokemoni počeli više bježati i razbijati Poke-lopte. Zbog toga se pojavilo nekoliko aplikacija s kojima igrači mogu vježbati i usavršiti tehniku bacanja lopti, a među njima je jedna koja ne izgleda baš najsretnije.

Za nju je zaslužan razvojni tim iz (naravno) Kine imena Rejected Games: FPS Adventure & Sport Simulation Adventure koji je svoju kreaciju nazvao Pokeball Coach. Iako aplikacija pomaže da poboljšate svoje vještine, zbog nemogućnosti kopiranja dizajna originalnih Pokemona ono što je tim ubacio izgleda poprilično zastrašujuće. U međuvremenu je tim promijenio ime aplikacije – sada se zove Ball Practice for PoGO i stvorenja koja hvatate više su sladunjava.

Ako ipak želite gledati u verzije Charmandera, Squirtlea, Snorlaxa i Pikachua zbog kojih ćete možda malo teže zaspati, možete preuzeti APK za svoj Android uređaj.

Nema komentara

Leave a Comment